Trupul neînsufleţit al actriţei Carmen Stănescu va fi depus sâmbătă, între orele 10.00 - 13.00, în foaierul Sălii Mari a TNB, iar înmormântarea va avea loc la cimitirul Reînvierea, anunţă TNB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actriţa Carmen Stănescu a murit în noaptea de miercuri spre joi, la vârsta de 92 de ani, a declarat un reprezentant al Teatrului Naţional pentru News.ro. 

A debutat pe scenă în 1945, fiind studentă la Conservatorul Regal de muzică şi artă dramatică, la clasa marii profesoare Marioara Voiculescu.

"A realizat roluri memorabile alături de cei mai mari actori din Teatrul Naţional, Bulandra şi Nottara şi în regia celor mai importanţi regizori ai teatrului românesc. A jucat comedie, dramă şi tragedie cu aceeaşi forţă artistică. A fost o interpretă desăvârşită a eroinelor lui I.L.Caragiale. A jucat roluri importante în piese de Shakespeare, Molière, Goldoni, Corneille, Bernard Shaw, Gogol, Cocteau, Jean Anouilh, Arbuzov. A făcut filme, televiziune, radio. A fost o femeie foarte frumoasă. O profesionistă desăvârşită. O minunată colegă", se arată în comunicatul trupei Teatrului Naţional.

Carmen Stănescu a fost căsătorită cu actorul Damian Crâşmaru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.