TLC, HGTV, Discovery, Warner TV, Eurosport, Cartoon Network, Cartoonito, HBO, Cinemax au pregătit în martie emisiuni noi, competiţii sportive, titluri noi, documentare şi emisiuni lifestyle, dar şi filme de neratat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

TLC

Un nou serial turcesc vine la TLC din 2 martie, de la 22:00: „,Manualul relaţiilor reuşite”. Sătui de relaţii pline de dezamăgiri, Deniz şi Sarp caută soluţia în cărţile cu sfaturi despre relaţii. La fiecare întâlnire în care încearcă să se cunoască reciproc, uneori râd, alteori au momente emoţionante, iar alteori se regăsesc în diverse ciudăţenii. Vor reuşi oare să devină un cuplu, chiar dacă îşi strică fiecare întâlnire cu sfaturile pe care le urmează?

Din 6 martie, de la ora 22.00, TLC aduce un nou sezon din „Jurnalul celor 90 de zile”. Cuplurile care îşi caută dragostea peste graniţe ne vor spune poveştile din perspectiva lor: se vor filma zi cu zi, în timp ce trec prin noi provocări în relaţiile lor şi ating repere majore în viaţă. La TLC începe în 12 martie, de la 21:00, o nouă căutare pentru „Rochia perfectă”, în sezonul cu numărul 21. La Kleinfeld Bridal, cel mai important salon de mirese din lume, totul este despre fashion, poveştile inedite de viaţă ale mireselor şi, de ce nu, terapie de familie. Consultanţii în fashion se asigură că fiecare mireasă este complet mulţumită în cea mai importantă zi din viaţa ei.

Discovery

În 25 martie, de la 21:00, „Test de supravieţuire în doi” aduce doi necunoscuţi care aleg să înfrunte Everestul provocărilor de supravieţuire faţă în faţă, numai la Discovery. Nu vor avea apă, mâncare şi haine, dar trebuie să găsească o modalitate de a lucra împreună şi de a supravieţui în sălbăticie timp de 21 de zile. „Goana după aur: Furia Apelor” vine cu sezonul 7 pe 26 martie, de la ora 22:00. Minerii de aur Dakota Fred şi fiul său Dustin sunt hotărâţi să facă avere, indiferent de riscuri. Dar, pentru a găsi marele câştig în aur, îşi vor pune viaţa în pericol scufundându-se adânc sub apele învolburate ale unuia dintre cele mai sălbatice pârâuri din Alaska. În 31 martie, Discovery aduce o nouă emisiune: „Şoferi dezlănţuiţi”, de la ora 22.00, care prezintă incidente reale de furie pe şosea, surprinse de camerele de filmat, cu interviuri cu victime sau martori ai acestor evenimente nu tocmai fericite.

Warner TV

Warner TV transformă weekend-ul de dinaintea galei de decernare a premiilor Academiei americane de film într-un maraton de filme de Oscar, cu şapte producţii reprezentative, nominalizate sau recompensate cu mult-râvnita statuetă. În serile de 8, 9 şi 10 martie vor putea fi urmărite drame şi filme de acţiune lansate pe parcursul a şapte decenii: „Închisoarea îngerilor”(„The Shawshank Redemption”- 1994), „Ben-Hur”, „Terminatorul 2: Ziua judecăţii” („Terminator 2: Judgement Day” - 1991), „Amintire totală” („Total Recall” - 1990), „Vrăjitorul din Oz” („The Wizard of Oz” - 1939), „Matrix”, „Misiuni periculoase” („The Hurt Locker” - 2008).

HGTV

În 2 martie, de la ora 22.00, „Rico, salvatorul renovărilor” va fi la HGTV. Rico Leon rezolvă conflictele dintre proprietarii de locuinţe stresaţi emoţional şi financiar şi constructorii lor, pentru a transforma coşmarurile de renovare şi construcţie în case de vis. HGTV aduce „Orăşelul meu natal” în 12 martie, de la ora 23:00. Echipa formată din soţ şi soţie, Erin şi Ben Napier, readuc la viaţă micul lor oraş natal din Mississippi prin reabilitarea modernă şi accesibilă a caselor sale istorice. Iar în 25 martie, de la ora 22:00, începe „Celebrităţi, case şi cadouri” - cele mai importante vedete de la Hollywood îşi exprimă profunda recunoştinţă faţă de persoanele care le-au influenţat viaţa, surprinzându-le cu renovări ale casei. Celebrităţile fac echipă cu Drew şi Jonathan Scott pentru a-şi imagina un plan de design şi a crea spaţii personalizate.

Eurosport

Luna martie propune la Eurosport numeroase curse de ciclism, finalul sezonului sporturilor de iarnă, Campionatele Mondiale de Patinaj Artistic şi multe altele.

Cupele Mondiale de schi alpin, sărituri cu schiurile, schi fond, combinată nordică, biatlon, snowboard sau schi acrobatic îşi desfăşoară ultimele etape şi îşi stabilesc câştigătorii. UCI World Tour prinde viteză în martie pe Eurosport, cu tururi renumite precum Paris - Nisa şi Tirreno - Adriatico programate în prima parte a lunii. Între 20 şi 24 martie, Eurosport 1 transmite Campionatele Mondiale de Patinaj Artistic. Găzduită de Bell Centre din Montreal (Canada), competiţia îi aduce pe gheaţă pe cei mai buni patinatori din lume. Eurosport aduce şi snooker în martie! Riad găzduieşte între 4 şi 6 martie primul turneu profesionist de snooker organizat în Arabia Saudită. Iar în Formula E, Eurosport aduce Campionatul Mondial, cu două noi curse în luna martie.

Cartoon Network

În martie, Cartoon Network aduce „Aventurile fraţilor ursuleţi”. Căutarea unui loc pe care cei trei fraţi ursuleţi să-l poată numi acasă continuă! În noul sezon, ei îl vor întâlni pe Box, care îi poate transporta oriunde cu uşurinţă, pe Polly şi, de asemenea, vor vizita nişte locuri deja cunoscute lor, precum Oraşul Insectelor, unde vor fi acuzaţi de infracţiuni pe care nu le-au comis şi Oraşul Legumelor, despre care vor descoperi că este în război. Urmăreşte aventurile celor mai simpatici ursuleţi începând cu 15 martie, de la 15:55, numai la Cartoon Network.

Cartoonito

Timp de o săptămână, noua serie „Tom şi Jerry” va fi în fiecare zi, de la ora 16.00, numai la Cartoonito.

HBO

În martie, HBO aduce, printre multe altele, “Barbie”, „Tenet”, “Aquaman şi Regatul Pierdut” şi “Norocul prostului“! Să trăieşti în Barbie Land înseamnă să fii o fiinţă perfectă într-un loc perfect. Doar dacă nu ai o criză existenţială masivă. Sau să fii un Ken. „Barbie” va fi pe HBO în 3 martie, de la ora 20.00. Înarmat cu un singur cuvânt - „Tenet”, 10 martie, ora 20:00 - şi luptând pentru supravieţuirea întregii lumi, protagonistul călătoreşte prin lumea spionajului internaţional, într-o misiune care se va desfăşura în ceva ce este dincolo de timpul real. “Aquaman şi Regatul Pierdut” va putea fi urmărit pe HBO în 17 martie, de la ora 20.00, iar “Norocul prostului“ în 31 martie, de la ora 20.00.

Cinemax

În martie, Cinemax aduce colecţia Robocop pe micile ecrane: „Robocop” (1987) - 2 martie, ora 21:00, „Robocop 2” - 9 martie, 21:00, „Robocop 3” - 16 martie, 21:00 şi „Robocop” (2014) - 23 martie, 21:00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.