Cei trei copii ai Prinţului William al Marii Britanii şi ai soţiei sale Kate au mers miercuri la noua lor şcoală, însoţiţi de părinţii lor, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prinţii George şi Louis, în vârstă de 9 şi 4 ani, şi Prinţesa Charlotte, de 7 ani, vor merge cu toţii la şcoala privată Lambrook, după ce familia şi-a mutat reşedinţa de la Palatul Kensington din Londra într-o casă nouă pe moşia Castelului Windsor.

Imaginile publicate de biroul lui William i-au arătat pe tinerii membri ai familiei regale, purtând noile lor uniforme, îndreptându-se spre Lambrook pentru o „acomodare după-amiază” organizată pentru noii elevi înainte de prima zi oficială, joi.

„Mă bucur să vă avem alături de noi”, le-a spus directorul Jonathan Perry, în timp ce le strângea mâinile. Când i-a întrebat dacă sunt încântaţi şi aşteaptă cu nerăbdare să ajungă la şcoală, ei au dat din cap cu timiditate şi au răspuns „da”.

„O mulţime de întrebări”, a spus William.

Palatul Kensington a anunţat luna trecută că cei trei copii vor începe şcoala unde taxele anuale costă până la 21.000 de lire sterline (24.803 dolari) per elev.

Ducele şi Ducesa de Cambridge s-au mutat la Adelaide Cottage, o proprietate cu patru dormitoare, la mică distanţă de Castelul Windsor, unde regina în vârstă de 96 de ani îşi petrece cea mai mare parte a timpului.

Presa a scris că mutarea a fost gândită pentru a oferi copiilor o educaţie cât mai normală posibil, precum şi pentru a-i permite lui William, viitorul rege, să fie lângă bunica sa în vârstă, care a avut probleme de sănătate în ultimul an.

Se ştie că William apără cu înverşunare intimitatea familiei sale atunci când nu este un angajament oficial şi doar un număr foarte mic de reporteri au fost invitaţi să vadă sosirea copiilor la noua lor şcoală.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.