Televiziunea Română va transmite în direct şi în exclusivitate cele mai importante momente de la Campionatele Europene de gimnastică ritmică din Budapesta, de vineri până duminică, la TVR 2, TVR HD şi online, pe TVR+.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Transmisiunile TVR de la Budapesta vor fi comentate de Monica Bucur, informează Televiziunea Română.

Vineri vor fi transmise calificări la categoria individual: grupa 1, de la ora 14.00 (simulcast la TVR 2 şi TVR HD), grupa 2, de la ora 16.15 (simulcast la TVR 2 şi TVR HD), şi grupa 3, de la ora 19.30, doar la TVR HD.

Sâmbătă vor fi difuzate calificări la categoriile individual şi echipe, de la orele 12.00, 13.20, 14.50, în direct la TVR HD, de la ora 16.10, în direct la TVR 2, şi înregistrarea transmisiunii de la 16.10, de la ora 22.45, la TVR HD.

Duminică, în simulcast la TVR 2 şi TVR HD vor fi transmise, de la ora 13.10, finale pe obiective (cerc şi minge), urmate, de la ora 14.15, de finale pe obiective (măciuci şi panglică), iar de la ora 15.15, de festivităţi de premiere, şi de la ora 15.40, de ceremonia de închidere.

La această ediţie a evenimentului, România va fi reprezentată de Ana Luiza Filiorianu care va lupta pentru un loc pe podium şi de debutanta Andreea Verdeş, în vârstă de de 16 ani. Ana Luiza Filiorianu este singura reprezentantă a federaţiei la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro şi a fost desemnată cea mai bună sportivă a anului 2016 de către forul naţional de gimnastică ritmică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.