Televiziunea E! va transmite docu-seria ”Hollywood & Football”, despre vieţile personale ale jucătorilor echipei de fotbal american Los Angeles Rams, începând din 13 ianuarie, în fiecare vineri, de la ora 21.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Seria ne invită în culisele fabuloase ale echipei de fotbal american Los Angeles Rams, pentru a afla detalii din vieţile personale ale jucătorilor”, au transmis reprezentanţii televiziunii E!. 

După 21 de ani petrecuţi în oraşul St. Louis, The Rams şi familiile lor se pregătesc să se întoarcă acasă, unde trebuie să se obişnuiască, din nou, cu atmosfera din Los Angeles. După ce se stabilesc în noul cartier, Lance şi Danielle găzduiesc un grătar şi o seară de jocuri pentru toată “Ramilia”, în timp ce Asia îl determină pe Roger să găsească vedete care să participe la un eveniment caritabil.

Televiziunea E! este disponibilă în pachete ale UPC şi Telekom.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.