Teatrul Ţăndărică a început să transmită gratuit, exclusiv pe pagina de Facebook "Teatrul Ţăndărică România", spectacole pentru copii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit mesajului Teatrului Ţăndărică, spectacolele vor putea fi vizionate la ora anunţată în program (ora obişnuită de la Sala Ţăndărică, de luni până vineri, de la oră 10.00, şi sâmbătă şi duminică, de la ora 11.00). Ele vor fi vizibile pentru o perioadă limitată de timp.

Conform instituţiei, pentru a viziona transmisiile este suficientă o conexiune bună de internet. Transmisiunile sunt gratuite.

Marţi, de la ora 10.00, copiii şi părinţii pot urmări spectacolul "Copacul cu jucării", urmat miercuri, la aceeaşi oră, de "Cei trei purceluşi", joi - "Apolodor", vineri - "Mica Sirenă", sâmbătă, ora 11.00 - "Răţuşca cea urâtă", iar duminică, la aceeaşi oră - "Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele". 

Managerul (Directorul) Teatrului de Animaţie Ţăndărică, Călin Octavian Mocanu, a suspendat activitatea Teatrului de Animaţie Ţăndărică până la data de 31 martie.

În perioada 11.03.2020 - 20.03.2020 inclusiv, personalul angajat al Teatrului de Animaţie Ţăndărică va lucra prin rotaţie, acolo unde este posibil activitatea desfăşurându-se la domiciliu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.