Teatrul Excelsior devine, începând de vineri, când este Ziua Mondială a Teatrului, Excelsior online şi propune publicului un program special care va cuprinde, printre altele, o serie de podcasturi inspirate din culisele vieţii de actor, emisiuni de ştiri şi recomandări pentru timpul liber, interviuri cu personalităţi din lumea culturală, vlogging cu şi pentru adolescenţi, lecturi din literatura universală pentru publicul tânăr şi foarte tânăr şi alte activităţi recreative.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul va fi dezvoltat pe parcurs, în mai multe direcţii, iar programul complet va fi comunicat ulterior, se arată într-un comunicat remis News.ro.

În aceste circumstanţe care fac imposibil contactul direct al publicului cu arta teatrului, echipa Excelsior şi-a propus să transforme provocarea #staiacasă, pe care spectatorii şi artiştii sunt nevoiţi să o accepte, în oportunitatea de a genera o platformă de comunicare virtuală dedicată întâlnirii dintre artişti şi public.

Noutăţile proiectului vor fi disponibile pe teatrul-excelsior.ro şi pe canalul de YouTube al instituţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.