Teatrul de Animaţie Ţăndărică va prezenta spectacolul „Păcală”, în regia lui Ioan Brancu, la Salle M de la Palais des Beaux-Arts din Bruxelles (BOZAR), pe 3 februarie, de la ora 12.00, cu ocazia Galelor Teatrului Românesc, deschizând în acest fel seria de evenimente dedicate Centenarului Marii Uniri de la 1918.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Păcală” este regizat de Ioan Brancu, scenografia este semnată de Cristian Pepino, iar muzica îi aparţine lui Dan Bălan. Din distribuţie fac parte: Mihai Dumitrescu, Gabriel Apostol, George Simian, Alina Petrescu, Florentina Tănase şi Daniela Ruxandra Mihai.

Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta de peste 4 ani şi durează 55 de minute, informează Teatrul de Animaţie Ţăndărică.

Acest spectacol, pus în cheie parodică, aduce în prim-plan lumea satului românesc. Copii învaţă să nu se lase păcăliţi, dar şi primii paşi ai unei hore româneşti.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Bucureşti prin Teatrul de Animaţie Ţăndărică. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.