Scriitorul suedez Stefan Ahnhem, autorul uneia dintre cele mai vândute serii de thrillere scandinave, „Fabian Risk”, va fi prezent duminică, la Bucureşti, pentru a dialoga cu cititorii despre viaţa şi scrierile lui şi despre societatea scandinavă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul va avea loc pe 6 octombrie, de la ora 17.00, la librăria Humanitas de la Cişmigiu, anunţă editura Litera şi Ambasada Suediei la Bucureşti.

Stefan Ahnhem a debutat cu romanul „Victimă fără chip”, care este la momentul actual cel mai bine vândut thriller scandinav şi a câştigat premiul pentru cel mai bun roman poliţist al anului în Suedia. Volumul face parte din seria „Fabian Risk”, ce îl are protagonist pe detectivul cu acelaşi nume, şi continuă cu volumele „Al nouălea mormânt”, „Minus optsprezece grade”, „Motiv X”.

Seria a fost prelungită recent la şase cărţi, datorită succesului internaţional. În România cărţile sunt traduse din limba engleză de Dana Ligia Ilin.

Stefan Ahnhem s-a născut în Helsingborg, Suedia, şi în prezent locuieşte în Stockholm. Timp de mulţi ani a fost scenarist şi a lucrat, printre altele, la adaptarea pentru televiziune a seriei „Kurt Wallander“ a lui Henning Mankell. De asemenea, este membru al comitetului director al Uniunii Scriitorilor din Suedia.

Participarea la eveniment este gratuită.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.