Spectacolul „On The Roof”, de Gigi Căciuleanu, va avea premiera în Amfiteatrul în aer liber de la Teatrul Naţional „I. L. Caragiale” Bucureşti în serile de 27 şi 28 iulie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Căciuleanu a transmis într-un comunicat că a fost inspirat de acest spaţiu atunci când şi-a prezentat spectacolul „TextShop”.

„I-am propus domnului Caramitru (directorul teatrului, n.r.) să ofer Teatrului Naţional în dar un spectacol anume creat pentru acest spaţiu. Astfel s-a născut ideea unei companii ad-hoc compusă din câţiva dintre cei pre-selecţionaţi la Gala Hop”, spune el. „Am gândit spectacolul ca pe invenţia unei lumi de bufoni contemporani, univers care să utilizeze un limbaj de teatru coregrafic”.

Distribuţia spectacolului de teatru coregrafic este alcătuită din Adela Mihai, Adrian Loghin, Alexandra Oişte, Alin Potop, Andrei Atabay, Andrei Ianuş, George Olar, Ioana Beatrice Tănasă, Mara Pogânceanu, Maria Panainte, Mihai Vasilescu, Nadina Cîmpianu, Nicolae Dumitru şi Theodora Sandu.

Biletele pentru primele două reprezentaţii au fost puse în vânzare.

Deschis în luna mai, Amfiteatrul în aer liber propune, până la finalul lui septembrie, spectacole de teatru şi dans, concerte de jazz, rock şi folk, proiecţii de film, întâlniri cu artişti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.