Spectacolul ”Natură moartă cu nepot obez”, cu Pavel Bartoş şi Dorina Lazăr în distribuţie, va avea cea de-a 101-a reprezentaţie la Teatrul Odeon din Bucureşti, duminică, de Ziua Culturii Naţionale, de la ora 19.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După aproape cinci ani de la premieră, piesa scrisă de Ion Sapdaru, regizată de Eugen Făt, în scenografia lui Constantin Ciubotariu, a fost prezentată în 17 turnee şi festivaluri, informează Teatrul Odeon.

”Povestea tristă dar şi comică a lui Grasu’ Contrabasu este rodul unor experienţe proprii dar şi al unor întâlniri cu oameni simpli, cu care am trăit şi mai trăiesc alături şi care nu au nimic interesant în ei: nu sunt eroi, nu au aptitudini excepţionale, aspiraţii intergalactice, nu duduie de înţelepciune, nu sunt sfinţi, dar nici diavoli, au o singură calitate – sunt oameni. Şi iubesc”, a spus Ion Sapdaru.

Alături de Pavel Bartoş şi Dorina Lazăr, din distribuţia spectacolului mai fac parte Rodica Mandache, Oana Ştefănescu şi Nicoleta Lefter.

Echipa a fost aplaudată la Arad, Iaşi, Satu Mare, Târgu Jiu, Timişoara, Tulcea, Focşani, Braşov, Odorheiu Secuiesc, Alba Iulia, Galaţi, Brăila, Oradea, Călăraşi, Buzău şi Ruse (Bulgaria).

În anul 2011, ”Natură moartă cu nepot obez” a primit Premiul pentru cel mai bun spectacol la Festivalul Naţional de Comedie de la Galaţi.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.