Spectacolele „Turandot”, de Giacomo Puccini, şi „Opus 73 (Iubire nesfârşită)”, de Ludwig van Beethoven, vor fi prezentate săptămâna aceasta în programul Seri de Operă Online.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înregistrarea din februarie 2018 a spectacolului „Turandot”, regizat de Mario De Carlo, va fi disponibilă luni, de la ora 18.30, pe pagina oficială de Facebook a Operei Naţionale Bucureşti şi pe operanb.ro/operaonline.

Opera lui Puccini a devenit de-a lungul timpului cunoscută în întreaga lume pentru „Nessun dorma”, arie din actul final care a fost interpretată de-a lungul timpului de cei mai importanţi tenori ai lumii.

Joi, de la aceeaşi oră, va fi difuzat spectacolul de balet „Opus 73 (Iubire nesfârşită)”, de Ludwig van Beethoven, în regia şi coregrafia lui Renato Zanella. Evenimentul datează din noiembrie 2017.

„Opus 73 (Iubire Nesfârşită)” a fost ultimul concert pentru pian compus de Ludwig van Beethoven.

Opera Naţională Bucureşti transmite săptămânal online câte două dintre cele mai apreciate spectacole din repertoriul instituţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.