După 10 ani, site-ul Ministerului Culturii, www.cultura.ro, are o nouă interfaţă, platforma online include infografii, ilustraţii şi va putea fi consultată în viitor în mai multe limbi, potrivit unui anunţ al Corinei Şuteu, ministrul Culturii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Tocmai am lansat noul site al Ministerului Culturii, după mai bine de 10 ani în care n-a mai fost adus la zi ca design, platformă şi interactivitate. Este încă un pas făcut în direcţia transparenţei administrative şi a comunicării eficiente cu cetăţenii interesaţi de cultură. Sperăm ca noua platformă online să fie un instrument cât mai util şi mai plăcut care să apropie şi mai mult administraţia culturală de artişti, intelectuali şi agenţii culturali din România”, a scris Corina Şuteu pe Facebook. 

Ministrul Culturii a punctat şi care au fost obiectivele avute în vedere: ”să reflecte activitatea ministerului ”pe teren”, să aibă o structură simplă şi clară, să fie bine adaptat diverselor gadgeturi folosite azi, să ofere o interfaţă de administrare prietenoasă, să descrie cât mai pe înţeles activităţile ministerului, să includă infografice şi să simplifice chestiunile aride, să dea o nouă identitate Ministerului Culturii, să fie actual şi uşor de actualizat, acum şi în următorii ani, să permită în viitor versiuni în mai multe limbi”. 

Platforma a fost realizată pro bono de ZITEC. Wanda Hutira a realizat ilustraţiile şi infograficele, iar Adi Bulboacă semnează fotografiile. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.