Sezonul de spectacole al Hollywood Bowl a fost anulat pentru prima dată în 98 de ani de la inaugurare, scrie The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vara aceasta, din cauza pandemiei, nu vor avea loc spectacole în amfiteatrul emblematic din Hollywood Hills (Los Angeles). Show-urile nu au fost întrerupte aici mai mult de două săptămâni în timpul verii în toată existenţa lui.

Los Angeles Philharmonic Association, care gestionează spaţiul, a motivat decizia prin lipsa rezolvărilor în criza sanitară. Asociaţia a anunţat că anulează şi sezonul de la The Ford (Los Angeles). 

Sezoanele celor două spaţii de concerte, de regulă desfăşurate între iunie şi septembrie, sunt programate de LA Philharmonic. Orchestra se confruntă deja cu o reducere de 80 de milioane de dolari a bugetului.

În plus, angajaţii sezonieri de la Hollywood Bowl vor fi concediaţi. Înainte de luarea acestei hotărâri, asociaţia a redus cheltuielile neesenţiale, a concediat lucrătorii part-time şi a redus salariile cu 35%, între altele.

„The Hollywood Bowl şi The Ford sunt locuri emblematice şi reprezintă tradiţii estivale care au jucat un rol în definirea Los Angelesului”, a spus Gail Samuel, preşedinte al Hollywood Bowl şi COO al Los Angeles Philharmonic Association. „Comunitatea noastră culturală se numără între cele mai dinamice şi creative din lume. Avem toate motivele să privim înainte cu speranţă şi încredere spre centenarul de vara viitoare”. 

Asociaţia a demarat campania „Play Your Part” pentru a sprijini programele sale şi alte iniţiative educaţionale. Publicul poate dona valoarea biletelor cumpărate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.