Sezonul 3 al dramei de epocă "Bridgerton" de la Netflix, bazat pe cărţile Juliei Quinn, va urmări povestea de dragoste dintre Colin Bridgerton (Luke Newton) şi Penelope Featherington (Nicola Coughlan), a dezvăluit Coughlan în timpul panelului FYSEE de duminică, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sezonul 1 s-a concentrat pe povestea de dragoste a lui Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) cu Simon (Regé-Jean Page), în timp ce al doilea s-a axat pe relaţia lui Anthony Bridgerton (Jonathon Bailey) cu Kate (Simone Ashley).

La finalul sezonului 2 din "Bridgerton", Penelope l-a auzit pe Colin, de care a fost interesată mult timp, spunând că nu se va căsători cu ea.

O altă schimbare care va avea loc în timpul sezonului 3 este rolul Francescei Bridgerton, jucat anterior de Ruby Sokes. Ea va fi înlocuită de actriţa Hannah Dodd.

Sezonul 3 al serialului creat de Netflix şi Shondaland va intra în producţie vara aceasta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.