Serialul de comedie românesc ”Las Fierbinţi”, transmis de postul de televiziune Pro TV, a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public, joi seară, când a fost urmărit de 2.402.000 de telespectatori la nivel naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, ”Las Fierbinţi” a obţinut 14,3 puncte de rating şi 35,7% cotă de piaţă, iar la nivel urban, serialul a obţinut 12,3 puncte de rating şi 25% cotă de piaţă.

La nivel naţional, ”Las Fierbinţi” a obţinut 13,4 puncte de rating şi 26,2% cotă de piaţă, informează Pro TV.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Serialul ”Ai noştri” a fost lider de audinţă la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, obţinând 8,9 puncte de rating şi 22,7% cotă de piaţă.

Emisiunea ”Jocuri de celebritate” a fost, de asemenea, lider de audienţă la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, obţinând 6,8 puncte de rating şi 21,7% cotă de piaţă.

Mihai Bobonete i-a avut invitaţi în sufrageria sa pe Andreea Marin şi Cove,  care au făcut echipă cu Octavian Strunilă, iar Paul Ipate i-a avut alături pe Mihai Petre şi soţia sa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.