Serialul turcesc ”Furtună pe Bosfor”, difuzat de postul de televiziune Kanal D, a fost lider de audienţă la nivel naţional şi urban, miercuri seară, în intervalul 23.00 - 01.10.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul a înregistrat 5,2% rating şi 22,1% cotă de piaţă la nivel naţional şi 5,3% rating şi 21,3% cotă de piaţă, pe segmentul de public All Urban, conform datelor furnizate de Kantar Media, transmise de Kanal D.

Pe segmentul de public comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Kanal D a ocupat cel de-al doilea loc în topul audienţelor, cu 2,9% rating şi 12,9% cotă de piaţă.

O medie de 935.000 de telespectatori din întreaga ţară au urmărit ”Furtună pe Bosfor”, iar în minutul de maximă audienţă, atins la 23.03, serialul era urmărit de 1.583.000 telespectatori.

Kanal D va difuza joi, de la ora 23.00, ultimul episod al serialului ”Furtună pe Bosfor”.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.