Serialul „Dead to Me”, cu Christina Applegate, Linda Cardellini şi James Marsden în distribuţie, se va încheia odată cu al treilea sezon, a anunţat luni Netflix.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Variety, serviciul de streaming a mai anunţat că a încheiat un contract multianual cu Liz Feldman, creatoarea serialului, pentru alte programe şi proiecte.

Serialul le are în centru pe Jen (Christina Applegate), determinată să afle adevărul despre moartea soţului ei în urma unui accident de maşină, şi pe Judy (Linda Cardellini), optimistă cu spirit liber care a suferit o pierdere recentă. 

Feldman şi Applegate sunt producători executivi împreună cu Jessica Elbaum şi Will Ferrell din partea Gloria Sanchez Productions şi cu Adam McKay. Christie Smith este, de asemenea, producător executiv, iar Cardellini, coproducător executiv.

„Dead to Me” a primit critici favorabile pentru ambele sezoane, iar Applegate a fost nominalizată pentru interpretarea din primul sezoan atât la Globurile de Aur, cât şi la Emmy.

Al doilea sezon al comediei negre a fost lansat în luna mai a acestui an.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.