Serialul animat de comedie-fantasy „Dorothy şi Vrăjitorul din Oz”, după cărţile lui Lyman Frank Baum, va avea premiera exclusivă la postul de televiziune Boomerang luni, 16 octombrie, de la ora 20.35, urmând să fie difuzat de luni până vineri, de la aceeaşi oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Produs de Warner Bros. Animation, cu 80 de episoade, fiecare cu o durată de 11 minute, serialul „Dorothy şi Vrăjitorul din Oz”  prezintă povestea potrivit căreia Regina Ozma a învestit-o pe Dorothy Prinţesă a Oraşului de Smarald, încredinţându-i misiunea de a elibera ţinutul Oz de rău şi de a readuce pacea. Înarmată cu o pereche de pantofi din rubin, fermecaţi si misterioşi, Dorothy îşi primeşte îndatoririle regale cu entuziasm şi curaj, informează Boomerang.

În acest serial, Dorothy, alături de căţeluşul Toto, Sperietoarea de ciori, Omul de tinichea şi Leul cel Laş se luptă să învingă pitici, vrăjitoare şi vrăjitori, maimuţe zburătoare şi alte creaturi fantastice. 

Filmul include melodia premiată la Oscar, ”Over the Rainbow”, de pe coloana sonoră a peliculei ”Vrăjitorul din Oz/ The Wizard of Oz” din anul 1939, cu Judy Garland, în regia lui Victor Fleming.

Turner International opereză în prezent branduri printre care CNN, TNT, Cartoon Network şi Turner Classic Movies, dar şi reţele în America Latină, Europa, Orientul Mijlociu şi Africa şi Asia Pacific. TBS face parte din familia Time Warner, alături de Warner Bros. şi HBO, şi operează 175 de posturi de televiziune, 38 de branduri în 33 de limbi, în mai mult de 200 de ţări. Turner Broadcasting este o companie Time Warner.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.