Serialele de comedie ”Las Fierbinţi” şi ”Ai noştri” revin în grila televiziunii Pro TV din 12 septembrie, de la ora 20.30, respectiv din 14 septembrie, de la ora 21.00, urmând să fie difuzate în fiecare marţi şi joi, respectiv în fiecare joi. Televiziunea a dat startul unui concurs care îi poate oferi unui telespectator ocazia de a vizita platoul de filmare al serialului ”Ai noştri”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ora de difuzare a serialului ”Las Fierbinţi” va fi 20.30, în fiecare marţi şi joi, iar serialul ”Ai noştri” va fi difuzat joia, de la ora 21.30. La fel ca în sezoanele trecute, episoadele din cele două seriale vor fi difuzate mai devreme, în cazul în care sunt programate meciuri.

Filmările pentru cel de-al 12-lea sezon al serialului ”Las Fierbinţi” sunt deja în desfăşurare, iar echipa de producţie a pregătit multe surprize în acest sezon, informează Pro TV.

”Începem noul sezon în forţă cu un episod special, care aduce multă acţiune. Îmi place ca o dată la ceva timp să experimentez şi să aduc situaţii neobişnuite în serial. Asta se întâmplă în primul episod şi, deşi va părea serios, vă asigur că nu e. În continuare, totul va reveni la normal (dacă ceva se poate numi aşa în Fierbinţi), dar vor apărea personaje noi de care sper să vă  atasaţi şi să le îndrăgiţi. Ca surpriză, se întorc şi câteva personaje din trecut. Nu vreau să le divulg, veţi afla cât de curând”, a spus Dragoş Buliga, regizorul serialului Las Fierbinţi, despre sezonul cu numărul 12.

În acest nou sezon, personajele din serial fac tot posibilul pentru a-şi atinge obiective precum: să facă rost de mai mulţi bani, să scape de datorii, dar şi să îşi găsească jumătatea perfectă.

În cel de-al doilea sezon al serialului ”Ai noştri”, personajele au noi idei de afaceri, îşi deschid chiar şi un restaurant, veniturile provenind tot din surse la limita legalităţii, iar teoria conspiraţiei e în floare.

Săptămâna aceasta, Pro TV dă startul unui concurs care îi poate oferi unui telespectator ocazia de a vizita platoul de filmare al serialului ”Ai noştri”, să viziteze casa şi restaurantul familiei Ciorbă şi să ia cina alături de actorii din serial.

Concursul ”Fii unul de-ai noştri!” se desfăşoară până pe 24 septembrie, iar concurenţii trebuie să completeze formularul de pe site cu cele mai amuzante întâmplări pe care le-a trăit alături de familia sau prietenii săi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.