Seria ”Războiul Stelelor/ Star Wars”, creată de George Lucas, va fi difuzată în întregime de televiziunea Antena 1, începând de duminică, 22 octombrie, de la ora 23.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele şapte filme din serie vor fi difuzate ţinând cont de firul epic. Astfel, primul film care va fi difuzat pe 22 octombrie, de la ora 23.00, va fi ”Ameninţarea fantomei”, urmând ca la distanţă de o săptămână, de la aceeaşi oră, să fie difuzate încă cinci episoade: ”Atacul clonelor”, ”Răzbunarea Sith”, ”O nouă speranţă”, ”Imperiul contraatacă”, ”Întoarcerea lui Jedi”. Ultimul episod, cel de-al şaptelea, va fi difuzat pe 14 decembrie, de la ora 21.00, informează Antena 1.

”Războiul Stelelor/ Star Wars”, care cuprinde şapte filme, are milioane de fani şi este a doua serie cu cele mai mari încasări din lume, după ”Harry Potter”.

Primul film din serie a fost difuzat în 25 mai 1977 şi a devenit un fenomen răspândit în lumea întreagă. Următoarele două filme au fost difuzate la distanţă de câte trei ani.

În 1999, la şaisprezece ani după difuzarea ultimului film din trilogie, a fost lansat primul episod din cea de-a doua trilogie, în care acţiunea se petrece, de fapt, înaintea celei dintâi. La fel ca în cazul primei trilogii, următoarele două episoade au apărut tot la o distanţă de câte trei ani.

Cel mai recent film lansat în această serie, ”Trezirea Forţei”, a fost lansat în decembrie 2015, iar acţiunea se petrece la 30 de ani distanţă de evenimentele relatate în lungmetrajul "Războiul Stelelor: Întoarcerea lui Jedi", lansat în 1983.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.