Kanal D oferă telespectatorilor două programe speciale cu muzică, distracţie, umor. Vineri, de la 20.00, va fi difuzată emisiunea „Gala Premiilor Eroii Comediei 2021", iar de la ora 21.30, „Roata Distracţiei".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Toni Grecu şi Irina Ştefan vor fi gazdele „Gala Premiilor Eroii Comediei 2021", emisiune în cadrul căreia vor fi premiate cele mai viralizate întâmplări ale anului 2021.

Cele 10 premii oferite cu mult umor, într-un cadru de sărbătoare, vor face deliciul publicului. Fie că vorbim despre „premiantul" poliţist din Botoşani care l-a dus pe un cetăţean cu maşina poliţiei, la o bancă, ca să scoată bani pentru şpagă, despre preotul care îi anunţă pe enoriaşi că dacă se vor vaccina le vor creşte solzi pe spate, sau despre petrecăreţii care au invitat un cal la masă, toate acestea vor fi readuse în atenţie. 

Printre cei care vor face seara specială românilor se află Monica Anghel, Diana Dumitrescu, Lucian Ghimisi, Ovidiu Niculescu, Dragoş Muşat, Andreea Doinea, Ramona Hanganu, 1Q Sapro, Dragoş Ureche.

Revelionul Kanal D continuă, de la ora 21.30, cu „Roata Distracţiei", o ediţie specială cu muzică, probe hazlii şi momente unice. 

Seara de Revelion continuă la Kanal D, de la ora 21.30, cu o ediţie specială „Roata Distracţiei", prezentată de Bursucu şi Ana-Maria Barnoschi. Alături de invitaţii din showbiz-ul autohton, cu multe surprize pentru aceştia şi probe contracronometru, telespectatorii vor intră în noul an cu o doză de bună dispoziţie, la „Roată Distracţiei".

Alex Velea, Pepe, Armin Nicoară, Andreea Antonescu, Georgiana Lobonţ, Jean de la Craiova, Vali Vijelie, Anda Adam şi actorii Romică Ţociu şi Cornel Palade sunt doar câteva dintre vedetele care vor fi la petrecerea „Nostalgia” din noaptea de Revelion.           

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.