Regina Elizabeth, care va sărbători săptămâna viitoare 96 de ani, va fi absenţă de la slujba de Paşte, duminică. Ea nu a participat nici la Joia Sfântă, aşa cum a anunţat Palatul Buckingham.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea va fi reprezentată de prinţul Charles şi Camilla, la capela St. George de la Windsor, acolo unde Harry şi Meghan s-au căsătorit. 

Regina nu a ratat această slujbă decât de patru ori, aminteşte The Telegraph, pe când era în vizită oficială în străinătate, în 1954 şi în 1970, şi la naşterea celor doi fii, Andrew şi Edward, în 1960 şi 1964. 

Cea mai recentă apariţie a reginei a fost în 29 martie, la ceremonia care l-a omagiat pe prinţul Philip, soţul ei timp de mai mult de 73 de ani. 

Suverana nu a intrat pe uşa principală la Abaţia Westminster, preferând să intre pe o uşă laterală, la braţul prinţului Andrew. 

Regina a apărut marcată şi emoţionată. Sănătatea sa îi îngrijorează pe britanici, care vor celebra Jubileul de Platină în iunie. 

Spitalizată în octombrie 2021, ea şi-a redus apariţiile publice. Afectată de Covid la sfârşitul lunii februarie, ea a recunoscut într-un interviu, recent, că s-a simţit „epuizată”. 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.