RCS & RDS va introduce în grila de televiziune Digi TV canalele Discovery Channel, TLC, E! Entertainment HD, versiunea HD a canalului HBO2 şi Cinemax2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Discovery Channel,  brandul de televiziune din categoria documentare dedicat creării de conţinut de cea mai înaltă calitate, va fi disponibil în grila TV de cablu analogic şi digital, cât şi pe satelit, în pachetul de bază. 

TLC,  televiziune de divertisment şi programe documentare dedicată femeilor, va fi introdus în grila TV de cablu analogic şi digital, cât şi pe satelit, în pachetul de bază.

"TLC prezintă poveşti din viaţa reală, despre familie, călătorii, renovarea locuinţei, abordări diverse de look personal, subiecte cu care rezonează publicul feminin din întreaga lume", precizează RCS&RDS.

E!Entertainment HD,  singura televiziune care difuzează în România, 24 de ore din 24, programe de divertisment dedicate celebrităţilor şi culturii pop. va fi introdus în grila TV de cablu digital.

În cadrul pachetelor opţionale care cuprind canalele HBO, RCS & RDS introduce HBO2 în format HD atât în pachetul HBO, cât şi în pachetul HBO MaxPack. În cadrul pachetului HBO MaxPack va mai fi introdus şi noul canal Cinemax2, care oferă filme şi seriale produse de marile studiouri internaţionale, din categoria celor premiate sau favorite ale festivalurilor de film.

Abonamentele Digi TV conţin, în funcţie de pachetul ales, până la 100 de canale de televiziune, dintre care 30 sunt în format HD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.