Rareş Maris este câştigătorul „One True Singer”, un reality talent-show care timp de 9 săptămâni a pus sub lumina reflectoarelor 14 tineri artişti cu scopul de a demonstra că au toate calităţile pentru a deveni următorul megastar al României. Marele premiu constă într-un contract muzical în valoare de 50.000 de euro şi încă 50.000 de euro în cont.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Show-ul a fost lansat pe 1 aprilie anul acesta şi îmbină producţia de tip reality-show cu cea de talent-show. În plus, este primul talent show produs de Max Originals în România şi realizat de Global Records.

Pe parcursul celor 9 săptămâni concurenţii au locuit sub acelaşi acoperiş, în casa One True Singer, unde au împărtăşit idei, au compus melodii, au cântat şi au întâlnit cele mai mari nume din industria muzicală, de la producători, artişti, fotografi, coregrafi şi până la producători de videoclipuri, graficieni, profesionişti în marketing şi experţi A&R. Totodată,  au avut parte de cele mai provocatoare probe menite să îi scoată din zona de confort pentru ca doar talentul să vorbească pentru ei.

„Primul reality show. Primul sezon. Primul câştigător. Nu găsesc foarte multe cuvinte. E un amestec de emoţii. E o onoare imensă să fiu coleg, de casă şi platou, cu atât de mulţi tineri talentaţi. Oameni din generaţia mea care iubesc cu totul muzica. Oameni care vor să schimbe status quo-ul industriei. Vreau să-i felicit, zgomotos. Mulţi m-au inspirat, mulţi m-au provocat, iar unii din ei m-au împins în faţă, până la final. Ne-am împins unii pe alţii, mai ales atunci când simţeam că nu mai putem merge înainte. Acum m-am mutat la Bucureşti. Scriu, produc şi cânt muzică. Nu doar o pasiune ci un job full time. E o reîntoarcere la visul meu din copilărie. La momentele când ţineam concerte în sufragerie. Un vis pe care l-am uitat acum câţiva ani. Şi, mai mult ca orice: sunt foarte recunoscător. Pentru experienţa One True Singer. Şi nu exagerez când spun că mi-a schimbat viaţa, direcţia ei. Mulţumesc HBO. Mulţumesc Global Records. Mulţumesc fiecărui om din OTS, de la regizor la şofer, de la producător la stilişti! Aştept să ne reîntâlnim pentru sezonul 2. Cu promisiunea îndeplinită. Promisiunea de a fi următorul star al României. Eu pariez cu munca şi pasiunea. Echipa adunată în jurul meu pariază cu încrederea şi susţinerea în noua mea călătorie. Nu poate să fie altfel decât remarcabil. Ne vedem la concerte!”, a declarat Rareş Maris, câştigătorul concursului.

Alina Eremia, Bruja, Şerban Cazan şi Alex Cotoi sunt cele patru nume care au ocupat locurile de la pupitrul juriului în căutarea următorului star din industria muzicală. Selly a avut rolul de prezentator în cadrul show-ului, în timp ce Grasu XXL şi Olivia Addams, au fost alături de concurenţi pe drumul lor către succes.

Show-ul este creat în colaborare cu Global Records, casă de discuri independentă care oferă servicii muzicale complete, de la producerea şi înregistrarea albumelor, până la lansarea şi promovarea artiştilor, la nivel internaţional. Noul format reproduce adevărata călătorie a unei case de discuri pentru a găsi artistul complet: o voce grozavă, voinţă de fier, abilitatea de a compune o melodie sau aceea de a fi un bun dansator, dar şi deschiderea pentru a învăţa.

Producătorii reality show-ului de talente nu exclud posibilitatea realizării sezonului 2. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.