Radio România Cultural îşi îmbogăţeşte playlist-ul cu piese compuse de ascultători, care îşi pot înscrie melodiile începând de luni până pe 30 iunie, urmând ca Maria Balabaş, realizatoarea emisiunii ”Dimineaţa Crossover”, să le selecteze pe cele care vor fi difuzate timp de o lună de postul de radio.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Radio România Cultural lansează apelul către creaţie - «Intră în playlistul RRC!» Mesajul se adresează tuturor celor care au o piesă, ori vor să compună un single care se potriveşte cu sound-ul Radio România Cultural. Piesa selectată va fi difuzată timp de o lună în playlist-ul programelor noastre”, au anunţat reprezentanţii Radio România Cultural.

Melodiile pot fi înscrise pe adresa de e-mail a emisiunii ”Dimineaţa Crossover”.

Maria Balabaş va decide, în fiecare vineri, ce piesă va fi difuzată timp de 30 de zile la Radio România Cultural.

”Întotdeauna am considerat muzica o parte importantă a personalităţii şi, de asemenea, ca pe unul dintre cei mai buni parteneri în viaţă. Dacă o alegi bine sau o cânţi bine, îţi poate fi de cel mai mare folos. Caut artişti cu care să împărtăşesc aceste idealuri. Prin aceasta, ne implicăm în mod direct în susţinerea şi promovarea muzicii româneşti, în tot ce are ea mai personal şi mai valoros”, a spus Maria Balabaş.

Radio România Cultural este singurul post de radio cu acoperire naţională în FM care produce programe exclusiv culturale, difuzând producţie originală culturală şi informaţie din toate zonele culturii, la nivel naţional şi internaţional.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.