Filmul intitulat "El Camino: A Breaking Bad Movie", continuarea serialului de succes, va fi lansat în data de 11 octombrie pe Netflix, cu Aaron Paul în rol principal, potrivit The New York Times.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această urmare a serialului, la şase ani după difuzarea ultimului episod, spune povestea aventurilor lui Jesse Pinkman (Aaron Paul), fostul acolit al lui Walter White (interpretat de Bryan Cranston). Jesse a fost văzut ultima dată când părăsea un campus nazist către o destinaţie necunoscută. 

Scurtul sinopsis descrie: "Jesse Pinkman fuge de răpitorii săi, de lege şi de trecut". 

Filmul a fost scris şi regizat de Vince Gilligan, creatorul "Breaking Bad", şi va fi difuzat pe AMC după premiera pe Netflix. Serialul a fost difuzat pe reţeaua de cablu din 2008 până în 2013. 

În primul teaser difuzat, Skinny Pete apare în momentul în care este interogat şi refuză să dea informaţii despre locul unde se află Jesse Pinkman. 

"Breaking Bad" povesteşte metamorfoza unui profesor de chimie, interpretat de Bryan Cranston, într-un machiavelic baron al drogurilor. 

"Breaking Bad" a fost premiat cu un Glob de Aur, iar actorul Bryan Cranston a primit acelaşi trofeu pentru cea mai bună interpretare într-un serial. În plus, a fost laureat cu 16 premii Emmy, un trofeu BAFTA şi trei SAG (Screen Actors Guild) Awards.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.