Campionatul European de Fotbal ediţia 2016 se va desfăşura în perioada 10 iunie - 10 iulie în Franţa, iar PRO TV va difuza în fiecare zi meciul de 10, cel mai bun joc al zilei, care în majoritatea zilelor va începe la ora 22.00, potrivit unui comunicat al instituţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UEFA EURO 2016TM se joacă pe 10 stadioane fabuloase din Franţa. La opt ani de la ultima calificare a României la un campionat european de fotbal, telespectatorii vor trăi din nou cele mai mari emoţii, cu cea mai urmărită naţională a ţării.

”Avem marele câştig de a participa la UEFA EURO 2016TM, unde vom juca alături de cele mai puternice echipe ale Europei. Vor fi 20.000 de români în tribune şi câteva milioane în faţa televizoarelor. PRO TV va fi în Franţa, la faţa locului, în inima acestui fenomen fotbalistic uriaş, pentru a transmite telespectatorilor bucuria, emoţia şi restul trăirilor frumoase ale fotbalului european. Bucuraţi-vă de fotbal”, a declarat Costi Mocanu.

Ediţia cu numărul 15 a campionatului european de fotbal aduce o noutate absolută: 24 de echipe, împărţite în 6 grupe, faţă de 16 echipe câte se regăseau în formatul precedent.

Costi Mocanu, Felix Drăghici, Mihai Mironică şi Ion Alexandru vor asigura comentariul meciurilor celor mai bune 24 de naţiuni din Europa. Lor li se alătură Ortansa Cazacu şi Lucian Lipovan, reporterii speciali ai PRO TV care vor aduce telespectatorilor, direct din Franţa, toate detaliile competiţiei.

În fiecare seară, Ioana Cosma şi Vadim Vâjeu vor aduce informaţii şi statistici relevante despre naţionala României, echipe, jucători şi parcursul competiţional, dar şi despre suporteri. 

Vineri 10 iunie, miercuri 15 iunie şi duminică 19 iunie sunt cele trei zile speciale, când Romania va întâlni Franţa, Elveţia şi Albania. Toate acestea vor fi marcate de PRO TV cu un program special, cu transmisiuni direct de pe stadioanele unde românii vor încerca să se ridice la înălţimea speranţelor investite în ei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.