Postul de televiziune Pro TV va include în grila de primăvară o emisiune de dans, ”Uite cine dansează!”, prezentată de Mihaela Rădulescu şi Cabral, cu Gigi Căciuleanu, Florin Călinescu, Mihai Petre şi Andreea Marin în juriu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În această primăvară, Pro TV va aduce în casele tuturor românilor cele mai interesante şi neaşteptate vedete, care vor dansa coregrafii deosebite”, au transmis reprezentanţii Pro TV.

Coregraful Gigi Căciuleanu participă pentru prima dată într-un proiect de televiziune în România.

“Dansul este o artă, o meserie şi un limbaj. Toate trei universale. Atât legile corpului, cât si cele ale spaţiului în care se dansează sunt aceleaşi pentru toate tipurile de dans, fie el clasic, modern, folcloric, sportiv, de salon, contemporan sau jazz. Având în vedere aceste principii, îmi propun să evaluez prestaţia participanţior aşa cum am făcut-o până acum în orice juriu de dans la care am avut onoarea să particip. În primul rând, prin prisma experienţei mele profesionale. Apoi, cu modestie, fiindu-mi foarte clar că orice analiză a unui act artistic nu poate fi decât subiectivă. Şi, nu în cele din urmă, cu toată dragostea, dansul fiind o artă pe care o iubesc mai mult decât orice”, a spus Gigi Căciuleanu.

Andreea Marin a declarat că este o provocare pentru ea să fie singura femeie din juriul emisiunii.

"E o provocare să fiu singura femeie într-un juriu de personalităţi, e o responsabilitate pe care o privesc cu seriozitatea cuvenită. Dansul şi-a pus amprenta pe viaţa mea şi astfel am învăţat să-mi parcurg drumul cu eleganţa valsului, chiar şi în momentele delicate, cu pasiunea tangoului în iubire, cu disciplină, imaginaţie şi ritm neobosit în profesie. În privin0ţa calităţii programului, nu am niciun dubiu şi sunt onorată să primesc o asemenea misiune, căci ştim foarte bine ce înseamna forţa, calitatea şi creativitatea Pro TV", a spus Andreea Marin.

Cu o experienţă de peste 20 de ani în televiziune, radio şi presă scrisă, de-a lungul timpului, Andreea Marin a produs şi a prezentat producţii de succes, a fost corespondent special la Ceremonia acordării Premiilor Oscar ale Academiei Americane de film la Los Angeles şi director de programe. Este Ambasador UNICEF şi preşedinte al Fundaţiei Preţuieşte Viaţa. În copilărie şi în adolescenţă, a urmat cursuri de dans sportiv.

Mihai Petre a început să studieze dansul la vârsta de 8 ani, iar la 14 ani a ajuns campion naţional la dans sportiv. A fost campion al României trei ani la rând, împreună cu soţia şi partenera sa de dans, Elwira Petre. De asemenea, perechea formată din cei doi este prima din România care a reuşit să se claseze în primele 50 ale lumii şi reprezintă prima prezenţă românească într-o finală de Cupă Europeană, la Moscova, în anul 2004. În prezent, conduce o şcoală de dans.

Gigi Căciuleanu a descoperit dansul contemporan de avangardă la vârsta de 14 ani, a absolvit Şcoala Naţională de Coregrafie din Bucureşti şi şi-a completat studiile de dans şi coregrafie la Teatrul Bolshoi din Moscova. A fost solist al Operei Române şi, de-a lungul carierei sale, a câştigat nenumărate premii atât în ţară, cât şi în străinătate. Artistul face parte şi din diferite jurii în concursuri naţionale şi internaţionale şi continuă să predea tehnica sa şi stilul său original de dans contemporan în ţări precum Franţa. 

Actor, regizor şi realizator de emisiuni TV şi radio, Florin Călinescu a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică ”Ion Luca Caragiale” şi a debutat în film în 1981, în serialul ”Lumini şi umbre”. Ulterior, a jucat în filme precum: ”Asfalt Tango”, ”Filantropica”, ”Băieţi buni”, ”O vară de neuitat”, ”Anticamera” şi ”Maria”. La începutul anilor ’90 a debutat mass-media, în radio, cu emisiunea ”Duminicile celor singuri”, continuând cu emisiuni realizate la Pro TV şi Sport.ro. În anul 2015, Florin Călinescu şi-a făcut revenirea în televiziune, ca jurat în emisiunea ”Românii au talent”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.