Televiziunea Pro TV va difuza două ediţii ale emisiunii ”Vocea României” în săptămâna lansării celui de-al şaptelea sezon al show-ului, vineri, 8 septembrie, şi duminică, 10 septembrie, de la ora 20.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Telespectatorii vor putea urmări primele două ediţii de audiţii pe nevăzute, vor trăi primele emoţii ale competiţiei şi se vor bucura de spectacol alături de cei patru antrenori - Tudor, Smiley, Loredana şi Despot, de gazda emisiunii, Pavel Bartoş, precum şi de concurenţi, informează Pro TV.

”Ei bine, septembrie pentru mine a fost tot timpul un început de drum. Dacă până nu demult a fost început de şcoală, acum este început de «Vocea României». Abia îl aştept, mai ales că anul ăsta, în prima săptămână, la şcoala «Vocea României» mă duc şi vineri, 8 septembrie, şi duminică, 10 septembrie. M-am tuns, m-am pregătit, am făcut vocalize, îmi iau hainele cele mai bune şi sunt gata de start! Sper ca doamna învăţătoare să mă pună în prima bancă şi să aprecieze ce am făcut peste vacanţă”, a spus Pavel Bartoş.

Acest sezon va avea o modificare în format, antrenorii având posibilitatea, în cea de-a doua etapă a competiţiei, de a înlocui oricând concurentul pe care l-au salvat după ce acesta a fost eliminat dintr-o altă echipă.

Prin ”non stop steals”, dacă în urma unui duel, un antrenor salvează un concurent eliminat dintr-o altă echipă, acesta îşi poate schimba decizia şi este liber să-l înlocuiască în orice moment. Antrenorii pot face acest lucru de câte ori doresc în etapa confruntărilor, atunci când găsesc în competiţie o voce care merită salvată şi care îşi poate găsi locul în echipă. La finalul acestei etape va exista un singur concurent salvat în fiecare echipă.

Cel de-al şaselea sezon al emisiunii a fost câştigat de Teodora Buciu, o adolescentă de 17 ani din echipa lui Tudor Chirilă, tinerei revenindu-i marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.