Televiziunea Pro TV a anunţat miercuri că a achiziţionat formatul de reality-show ”Farmer Wants A Wife” de la compania Freemantle Media, licenţiatorul ”Got Talent”, în care zece fermieri vor prezenta avantajele vieţii la ţară şi vor încerca să îşi găsească soţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Farmer Wants A Wife” este un reality-show ce are la bază viaţa la ţară, prezentată prin intermediul unor fermieri care nu îşi doresc să renunţe la traiul în natură şi la toate activităţile cu care sunt obişnuiţi, au transmis reprezentanţii Pro TV.

Fiecare fermier va selecta zece femei obişnuite cu stilul de viaţă de la oraş şi le va invita să se cunoască, însă numai cinci vor reuşi să meargă în următoarea etapă a emisiunii. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Cele cinci femei vor participa la o întâlnire de grup şi, dintre ele, fermierul va alege numai două care vor trăi alături de el, la fermă, timp de o săptămână. Va câştiga cea care va reuşi să îl impresioneze pe fermier şi să se adapteze stilului lui de viaţă.

O emisiune similară, ”Fermier. Caut Nevastă”, a fost inclusă de Prima TV în grilă, în anul 2009.

Contactaţi de Agenţia de presă News.ro, reprezentanţii Pro TV nu au precizat cum se va numi emisiunea şi când va avea premiera. Pro TV a dat startul înscrierilor la un număr de telefon afişat pe site-ul televiziunii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.