Prinţul Harry şi soţia sa Meghan au dezvăluit marţi numele noii lor mărci şi fundaţii, "Achewell", după ce s-au retras oficial din familia regală britanică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Harry, 35 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tron, şi Meghan, 38 de ani, au încetat la 1 aprilie să mai fie membri activi ai familiei regale. Ei nu mai pot folosi adjectivul "regal", şi nici marca "Sussex Royal". 

Independenţi din punct de vedere financiar, ducele şi ducesa de Sussex au explicat pentru cotidianul britanic Daily Telegraph că au încheiat luna trecută demersurile administrative necesare pentru a-şi lansa fundaţia în Statele Unite, unde locuiesc împreună cu fiul lor. 

"Înainte de SussexRoyal, am avut ideea de "archè", un cuvânt grecesc care înseamnă "sursa acţiunii", a declarat cuplul pentru a explica sursa noului lor nume. "Acest concept ne-a plăcut (...) şi a devenit şi o sursă de inspiraţie pentru prenumele fiului nostru", au mărturisit ei.  

Fiul lor Archie Mountbatten-Windsor, al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul britanic, va împlini un an în mai.

Potrivit Daily Telegraph, Harry şi Meghan vor să lanseze şi un site pentru a începe să ofere "material educativ şi de formare" prin intermediul filmelor, podcasturilor şi cărţilor. 

"Suntem nerăbdători să lansăm Archewell când va veni vremea", spun ei, asigurând că se concentrează în prezent pe lupta contra pandemiei de Covid-19.  

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.