În preajma Crăciunului, Kate Middleton îi aduce un omagiu Reginei Elizabeth II, care a murit în septembrie. Prinţesa de Wales a filmat un mesaj pentru "Royal Carols: Together At Christmas", o emisiune care va fi difuzată pe 24 decembrie de postul britanic ITV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest mesaj a fost înregistrat pe 14 decembrie, în timpul pregătirilor pentru tradiţionalul concert de Crăciun de la Abaţia Westminster. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

"Acest Crăciun va fi primul fără Majestatea Sa regina Elizabeth. Majestatea Sa adora Crăciunul", a amintit Kate. "Ea vedea Crăciunul ca pe o perioadă care reuneşte oamenii şi care ne aminteşte de importanţa credinţei, a prieteniei şi a familiei pentru a ne arăta empatia şi compasiunea". 

Kate Middleton a adăugat: "Majestatea Sa lasă în urmă o moştenire incredibilă, care ne inspiră profund. Concertul de Crăciun îi este dedicat ei şi tuturor persoanelor care din păcate nu mai sunt printre noi". 

"Crăciunul va fi diferit anul acesta, dar putem să ne amintim de tradiţiile noastre. Acordaţi-vă timp şi sărbătoriţi împreună cu familia şi prietenii toate lucrurile minunate care fac Crăciunul atât de special".

Emisiunea "Royal Carols: Together At Christmas" va fi prezentată de actriţa Catherine Zeta Jones. În program: mesajul lui Kate Middleton, dar şi omagiul adus reginei de William, nepotul ei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.