Primul episod al serialului ”Ai noştri”, difuzat joi de Pro TV, a fost lider de audienţă pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pro TV a înregistrat, pe intervalul difuzarii primului episod al serialului nou lansat, 9.3 puncte de rating şi 24.5% share, spre deosebire de postul TV care a ocupat locul doi, care a obţinut cifre de aproximativ două ori mai mici: 5.2 puncte de rating şi 13.8% share.

În minutul de aur, la ora 21.34, peste 2 milioane de români la nivel naţional au urmărit ”Ai noştri”.

Doi viitori socri, Sandu Ciorbă (Teodor Corban) şi Marin Ghica (Constantin Puşcaşu), îşi iubesc, apreciază şi protejează familiile. Acesta este şi singurul lucru pe care îl au în comun. Unul mafiot, celălalt conspiraţionist. Unul cu gânduri îndoielnice, celălalt care acţionează numai sub litera legii. Unul cu familie mare, iar celălalt cu puţini, dar buni!

Cei doi sunt puşi faţă în faţă de către Irina Ciorbă (Cristina Mihăilescu) şi Horaţiu Ghica (Vlad Logigan), cei doi îndrăgostiţi. Iar cele două mame sunt şi ele ferme pe poziţii: Elena Ciorbă (Emilia Popescu) se concentrează pe gospodărie şi alege să ignore activităţile ilicite care se desfăşoară în familie, iar Veronica Ghica (Gabriela Popescu) este serioasă, distantă, ţine la reguli şi la aparenţe şi vorbeşte foarte preţios. La această listă se adaugă Doru Ciorbă (Andrei Huţuleac), fratele mai mic al Irinei, care este complet opus seriozităţii pe care o are sora sa, Mădălina Oprea (Adelaida Perjoiu) - sora mai mare a Irinei - care este casnică, vulcanică şi foarte geloasă pe Irina, Tibi Oprea (Marin Gheorghe), soţul Mădălinei, micul escroc de cartier şi Brigitte (Letiţia Vlădescu), iubita fratelui interlop al Elenei, aflat în închisoare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.