Postul de televiziune Crime + Investigation (CI) va difuza în premieră noi episoade din serialul “Lumea criminalilor”, care prezintă cele mai cunoscute omucideri din lume, în fiecare marţi, de la ora 22.00, începând din 6 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În serial, experţi de la FBI, Scotland Yard şi din rândurile anchetatorilor de la departamentul de omucideri examinează probele de la locurile faptelor, fac profilul fiecărui ucigaş şi descriu detaliile fiecărei omucideri, explicând de ce, când şi cum a înfăptuit vinovatul crima, dar şi cum a fost elucidat fiecare caz, informează Crime + Investigation.

Noile episoade încep cu povestea unui predicator şi a protejatei lui adolescente care desfăşurau o escrocherie pe internet pentru a le fura identitatea unor bărbaţi pe care îi ucideau, cadavrele victimelor fiind aruncate în pădure. Schema utilizată de cei doi criminali a funcţionat de mai multe ori, până când urmele celor doi au fost descoperite. 

Crime + Investigation este disponibil la nivel internaţional în peste 50 de milioane de locuri şi în peste 18 limbi. CI a fost lansat în România în septembrie 2013 şi este difuzat de operatorii de televiziune UPC, Telekom, RCS şi Orange TV.

A+E Networks UK este un joint venture între A+E Networks şi Sky. Portofoliul său include televiziuni factuale şi de divertisment de înaltă calitate, precum  HISTORY, Lifetime, Crime + Investigation, H2 şi noua televiziune free-to-air BLAZE. A+E Networks UK a fost lansat în noiembrie 1995 şi operează în prezent 18 televiziuni transmise în 56 de milioane de locuinţe din 102 de ţări, din Regatul Unit, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa şi Orientul Mijlociu. Compania deţine birouri în Londra, Varşovia, Copenhaga, Amsterdam şi Johannesburg.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.