Popularitatea cărţilor despre Kamala Harris şi a celor scrise de ea este în creştere după ce democrata a devenit prima femeie vicepreşedinte ales al Statelor Unite, potrivit The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urma alegerilor prezidenţiale din 3 noiembrie, cărţile au devenit o achiziţie populară online. 

Duminică, în top 10 al Amazon, se aflau cartea ei pentru copii „Superheroes Are Everywhere” şi memoriile „The Truths We Hold: An American Journey”, plus o carte pentru copii scrisă de nepoata ei Meena Harris intitulată „Kamala and Maya’s Big Idea” şi volumul ilustrat „Kamala Harris: Rooted in Justice” semnat de Nikki Grimes.

Harris este prima femeie de culoare care devine vicepreşedinte al SUA. Senatoarea de California este şi primul vicepreşedinte american cu origini sud-asiatice.

Preşedintele ales Joe Biden se află în lista de duminică, însă în afara top 10. Cartea pentru copii „Joey: The Story of Joe Biden”, scrisă de profesoara Jill Biden, soţia lui, s-a clasat pe locul al 14-lea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.