Tenorul spaniol Placido Domingo a anunţat că a ieşit din spitalul din Acapulco, Mexic, unde a fost internat după complicaţii cauzate de Covid-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt acasă, mă simt bine. Din fericire, la apariţia primelor simptome, eram, ca întotdeauna, sub supraveghere medicală din cauza vârstei mele şi a altor afecţiuni. În consecinţă, infecţia cu Covid-19 a fost imediat luată în calcul şi asta m-a ajutat mult", a explicat cântăreţul de operă în vârstă de 79 de ani, într-un comunicat publicat pe pagina de Facebook. 

Placido Domingo a precizat că urmează tratamentul şi se odihneşte în casa din Acapulcp, staţiune balneară mexicană, aflată la 400 de kilometri de Ciudad de Mexico. 

Artistul a anunţat la 22 decembrie că a fost diagnosticat cu Covid-19. 

Din nou, el i-a îndemnat pe admiratorii săi să respecte sfaturile sanitare şi distanţarea socială pentru a lupta cu pandemia şi să rămână în case cât mai mult posibil. 

Domingo este de mai multe luni ţinta unor acuzaţii de hărţuire sexuală, fapt care l-a constrâns să demisioneze din postul de director al Operei din Los Angeles şi să-şi anuleze mai multe recitaluri şi reprezentaţii. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.