Parada de Ziua Recunoştinţei de la Macy’s a atras la NBC un total de 25,4 milioane de telespectatori şi un rating de 6,4 în rândul adulţilor între 18 şi 49 de ani, joi, pe parcursul transmisiunii în direct şi imediat după, potrivit datelor companiei Nielson, scrie Deadline.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceste cifre au fost în mare parte la egalitate cu cele de la evenimentul de anul trecut, care a fost virtual din cauza pandemiei. 

Postul de televiziune a spus că ratingul de 5.5 în rândul persoanelor cu vârste de 18-49 de ani şi 21,7 milioane de telespectatori la trasnmisiunea live reprezintă cele mai bune cifre pentru orice transmisie de divertisment în 2021. 

Anul trecut, parada live a fost urmărită de 21,98 milioane de telespectatori şi un rating de 5,8.

Parada a traversat Upper West Side din Manhattan, strada 77 şi Central Park West şi s-a încheiat în centrul oraşului, la nava amiral Macy’s, cu mulţimi pe străzi, după ce evenimentul de anul trecut a fost limitat la o zonă, cu prezentări în mare parte preînregistrate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.