Carmen Tănase, Cristina Ciobănaşu (Criss), Vlad Gherman şi Rapha Tudor sunt patru dintre actorii ce vor juca în primul iSerial din România, “Când mama nu-i acasă”, ce va avea premiera în curând la Happy Channel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Carmen Tănase, celebră pentru rolurile din serialele de televiziune “Lacrimi de iubire”, “Iubire ca în filme”, “Inimă de ţigan”, “Regina”, “State de România”, “Moştenirea” şi “Pariu cu viaţa” şi totodată ambasadoare a postului Happy Channel, este foarte încântată să facă parte din dis-tribuţia unui proiect inedit de pe piaţa din România: “Îmi face plăcere să revin pe platourile de filmare, de această dată în primul iSerial din România realizat de Ruxandra Ion, unde lucrez cu o echipă minunată de tineri entuziaşti. E fascinant cum evoluează tehologia şi ce poţi să creezi cu un telefon în zilele noastre. Ne revedem în curând la Happy Channel!”, spune Carmen Tănase.

După rolurile din “Îngeraşii”, “Aniela”, “Iubire şi onoare”, “Pariu cu viaţa” şi “O nouă viaţă”, Criss revine pe micile ecrane în primul serial din România filmat cu telefonul mobil, unde joacă rolul Mirunei: “Sunt foarte bucuroasă că fac parte din acest proiect ambiţios, primul serial din România filmat cu telefonul mobil. Personajul meu este diferit de rolurile pe care le-am avut până acum şi e o adevărată provocare. Singurul punct comun dintre mine Criss şi Miruna, personajul meu din acest serial este pasiunea pentru muzică... în rest, suntem extrem de diferite. Deşi echipa este foarte mică toată lumea este entuziasmată şi pasionată de subiectul acestui proiect şi cred că asta va fi cheia succesului. Abia aştept să văd reacţiile happytelespectatorilor noştri care vor avea o mare surpriză”, spune Criss.

Vlad Gherman, care s-a făcut remarcat în proiectele de televiziune “Pariu cu viaţa” şi “O nouă viaţă”, declară că este foarte fericit că face parte din distribuţia unei noi producţii româneşti ce marchează o premieră absolută în România, la Happy Channel: “Sunt extrem de fericit. În luna februarie am sărbătorit mai mult decât doar ziua mea de naştere; am sărbatorit şi începutul filmărilor noului proiect al Ruxandrei Ion care este, din nou, o premieră in România. Pentru prima oară veţi vedea un iSerial. De ce iSerial? Pentru că este primul serial din România filmat integral cu telefonul. Din punct de vedere producţie va fi ceva wow, iar din punct de vedere poveste nimic nu va dezamăgi. Doamna Ruxandra Ion a convocat cea mai tare echipă de actori, iar echipa de filmare este o echipă tânară şi dornică să creeze cel mai tare proiect televizat de până acum. Personajul meu este total opusul meu, dar este o provocare pe care am acceptat-o fără ezitare. Nu vă pot spune mai multe acum doar ca: Mă numesc Victor! :)”, povesteşte Vlad.

Rapha, coleg de breaslă cu Criss şi Vlad în emisiunea “Happy Day” de la Happy Channel, dar şi din în serialele “Pariu cu viaţa” şi “O nouă viaţă”, se alătură şi el celui mai recent serial realizat de Ruxandra Ion şi echipa sa, iSerialul “Când mama nu-i acasă”: “Mă bucură enorm faptul că lu-crez la un proiect inedit, ce nu s-a mai făcut în România până acum. Este o mare provocare pentru echipă şi actori deoarece modul de filmare este diferit faţă de cel de până acum. De asemenea, eu si ceilalţi colegi tineri din distribuţie suntem şi în echipa de producţie. Rolul pe care îl joc este o surpriză plăcută pentru mine si abia aştept să intru în pielea personajului şi să ne întâlnim cu toţii pe micul ecran”, declară Rapha.

În această primăvară, telespectatorii îi vor vedea pe Carmen Tănase, Criss, Vlad şi Rapha în primul serial din România filmat integral cu telefonul mobil, ce va fi integrat pe toate platformele media: TV, Online şi Social Media, “Când mama nu-i acasă”, ce va avea premiera în curând pe Happy Channel!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.