Fostul jurnalist Ovidiu Neculai Bufnilă, purtător de cuvânt al Societăţii Ornitologice Române, a murit, vineri, la vârsta de 42 de ani, a anunţat organizaţia pe Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne este greu să ne găsim cuvintele şi cu atât mai mult sa scriem ceva aşa cum putea să o facă el. Dar trebuie să o facem, pentru toţi cei care l-au cunoscut. Suntem nedumeriţi, şocaţi, îndureraţi şi mult mai săraci începând de ieri, când colegul şi prietenul nostru Ovidiu Bufnilă ne-a părăsit subit. Se spune că măsura oamenilor e dată de acţiunile lor şi de felul în care fac lucrurile. Ovidiu nu a făcut nimic cu jumătăţi de măsură, s-a implicat de fiecare dată în totalitate şi a fost primul „pe front”. Vivacitatea care l-a caracterizat până în ultimul moment e doar una din multele amintiri care ne vor rămâne tuturor. Drum lin, Ovidiu!", este anunţul Societăţii Ornitologice Române. 

Ovidiu Bufnilă a lucrat la Radio InfoPro, ŞtirileProtv.ro şi a publicat în Dilema Veche. De şapte ani era purtător de cuvânt al ONG-ului. A avut numeroase intervenţii pe teme de mediu în spaţiul public. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.