Opera Naţională Bucureşti a suplimentat locurile pentru spectacolul ”Lucia di Lammermoor”, în regia lui Andrei Şerban, primind acordul ISU, a declarat directorul interimar Beatrice Rancea pentru News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru spectacolul ”Lucia di Lammermoor”, de Gaetano Donizetti, în regia Andrei Şerban, programat vineri, la ora 18.30 şi duminică, la aceeaşi oră, au fost puse în vânzare încă 50 de bilete fără loc, la preţul categoriei a V-a, respectiv 12 lei.

Beatrice Rancea a declarat pentru News.ro că spectatorii nu stau în picioare, ci la balcon sau pe canapele aşezate în locurile stabilite de ISU.

”Nu se pune problema ca spectatorii să stea în picioare. Am mai recurs la astfel de procedee şi la alte spectacole. Pentru biletele fără loc publicul stă la balcon sau pe canapele, amplasate în locurile impuse de ISU”. 

Orchestra, Corul şi Ansamblul de Balet ale Operei Naţionale Bucureşti evoluează sub bagheta dirijorului Marcello Mottadelli, coordonatorul artistic muzical al Operei Naţionale Bucureşti. Decorul este semnat de Octavian Neculai, costumele aparţin Liei Manţoc.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.