Omarosa Manigault Newman, vedetă de reality-show şi fost consilier la Casa Albă, afirmă, într-o carte care urmează să apară pe piaţă, că există înregistrări cu Donald Trump folosind cuvinte rasiste şi că l-a văzut comportându-se “ca un câine scăpat din lesă” la numeroase evenimente la care a participat alături de soţia sa Melania, relatează AP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Associated Press a intrat în posesia unei copii a cărţii “Unhinged” (Dezechilibrat), a Omarosei Newman, care va apărea marţi. În carte, Manigault Neuman, care a fost concurentă în show-ul “The Apprentice”, îl descrie pe Trump ca fiind instabil, egocentric, misogin, nesigur şi bigot.

“Nu am vrut să cred. Respingeam ceea ce alţii spuneau despre el pentru că ei nu îl cunoşteau la fel ca mine. A trebuit să trec prin durerea de a vedea rasismul său cu ochii mei şi să îl laud cu urechile, de multe ori, până când nu l-am mai putut nega”,susţine ea.

Omarosa Manigault menţionează, fără dovezi, că există înregistrări cu preşedintele folosind un cuvânt rasist în mod repetat la filmările reality show-ului. Ea precizează că nu a putut obţine sau asculta personal înregistrările, dar trei surse i-au descris conţinutul acestora.

Femeia a adăugat că oameni ai preşedintelui au încercat să îi cumpere tăcerea. Ea a explicat că atunci când a plecat de la Casa Albă i s-au oferit 15.000 de dolari pe lună pentru o poziţie importantă în staful de campanie al lui Trump pentru alegerile din 2020. Însă acea ofertă venea cu o înţelegere prin care era obligată să menţină tăcerea. După ce a refuzat oferta, Manigault Newman susţine că a primit mai multe scrisori de la avocaţi care îl reprezintă pe preşedinte, prin care era ameninţată să păstreze tăcerea în ceea ce îl priveşte pe Trump.

Omarosa Manigault Newman prezintă un portret critic al preşedintelui american, “un bărbat care adora conflictele, haosul şi confuzia”. “Adora să îi vadă pe oameni certându-se”. Ea adaugă că l-a văzut de numeroase ori având un comportament neadecvat la evenimente la care a participat cu soţia sa, inclusiv la petreceri de zile de naştere, strângeri de fonduri şi turnee de golf.

Fostul consilier a subliniat că Trump a prezetat semne de “declin psihic”.

Casa Albă neagă acuzaţiile din carte. “În loc să prezinte adevărul despre tot binele pe care preşedintele Trump şi administraţia sa îl fac pentru ca America să fie un loc sigur şi prosper, această carte este împânzită cu minciuni şi acuzaţii false”, a declarat Sarah Huckabee Sanders, secretarul de presă al Casei Albe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.