O rudă a artistului Bono, solistul trupei irlandeze U2, se va număra printre ultimii concurenţi ai celui de-al şaptelea sezon din emisiunea ”Românii au talent”, difuzată vineri, de la ora 20.30, de postul de televiziune Pro TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Concurenta provine dintr-o familie moldo-irlandeză, iar mama ei, Rebecca Nicole Hewson, este verişoara lui Bono, informează Pro TV.

”Eu o să mă uit în continuare cu aceeaşi admiraţie la tine dacă în etapa următoare o să vii cu Bono”, îi va spune Andi Moisescu.

La finalul ediţiei de vineri seară, juraţii Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra şi Florin Călinescu, dar şi prezentatorii Pavel şi Smiley, se vor întâlni şi îi vor alege pe cei mai buni 50 de concurenţi, pe care îi vor trimite în semifinalele live.

În cel de-al şaselea sezon al emisiunii, premiul de 120.000 de euro şi titlul de cel mai talentat român i-au revenit Laurei Bretan, o soprană în vârstă de 14 ani.

Trupa irlandeză U2, înfiinţată în 1976 la Dublin, este alcătuită din solistul Bono, chitaristul The Edge, basistul Adam Clayton şi toboşarul Larry Mullen Jr. Stilul muzical al grupului s-a înscris iniţial în curentul post-punk, însă a evoluat ulterior şi a încorporat numeroase influenţe din multe alte genuri. Cele 13 albume de studio ale grupului irlandez, printre care se remarcă ”The Joshua Tree” (1987), ”Achtung Baby” (1991), ”All That You Can't Leave Behind” (2000) şi ”How to Dismantle an Atomic Bomb” (2004), s-au vândut în peste 170 de milioane de copii pe plan mondial.

Trupa U2 a câştigat 22 de premii Grammy - mai mult decât oricare altă formaţie din lume - şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2005.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.