O nouă vânătoare de cărţi în oraşul Iaşi, care va avea loc în perioada 2-6 octombrie, este organizată de Festivalul Internaţional de Literatură şi Traducere Iaşi - FILIT şi comunitatea locală de bloggeri Social Media Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Provocarea adresată cititorilor este de a căuta cărţile ascunse de bloggeri prin oraş, de a le citi şi, desigur, de a veni cu ele la FILIT, pentru a obţine autografe de la autorii prezenţi la festival.

"Ca într-o carte de Mistery, revenim cu deja celebra vânătoare de cărţi organizată de FILIT în colaborare cu blogosfera ieşeană şi ascundem cărţi prin tot oraşul, provocându-i pe ieşeni să le găsească, să le citească şi să participe la festival. Este poate cel mai aşteptat moment al lunii septembrie, ca o avanpremieră la fenomenul FILIT şi suntem mai mult decât încântaţi că putem să punem umărul la promovarea unui festival de o asemenea anvergură pentru Iaşi. Ca de fiecare dată, bloggerii ieşeni se implică în promovarea oraşului şi a evenimentelor importante din Iaşi, iar FILIT este fără doar şi poate unul dintre festivalurile noastre de suflet", a declarat Andreea Marc, blogger şi coordonator al Comunităţii de Bloggeri din Iaşi.

Indicii despre locurile unde se găsesc cărţile scrise de scriitorii prezenţi la FILIT se pot afla urmărind bloggerii înscrişi în campanie: Cristina Albu (www.cristinaalbu.com), Alexandra Alistar (https://viataestevis.blogspot.com/), Sorina-Georgiana Chirilă (www.zambetulsoarelui.wordpress.com), Andrei Cioată (https://falled.blogspot.com/), Miruna Ciobanu (Lumea Mirunei: www.youtube.com/channel/UCIjyoPiODIVbZSuDHPTLaFA), Alice Ciobanu (www.tarabucatelor.ro), Anamaria Ghiban (https://anamariaghiban.ro/), Alexandra Haliga (https://pierdutiinliteratura.blogspot.ro/), Roxana-Bianca Ionel (www.biancaionel.com/blog/), Theodora Istrati (www.theodoraistrati.wordpress.com), Andreea Marc (www.andreeamarc.ro), Irina Nichifiriuc (www.sfatulmamei.com), 
Maria-Elisa Podaru (https://lemondedelisa.com/), Iuliana Şoşu (https://blog.joli-bebe.ro/), Diana Toderas (https://dreamseeklove.com).

Festivalul Internaţional de Literatură şi Traducere Iaşi (FILIT) este un proiect cultural finanţat de Consiliul Judeţean Iaşi prin Muzeul Naţional al Literaturii Române Iaşi şi va reuni anul acesta cunoscuţi scriitori din ţară şi din străinătate în perioada 2-6 octombrie, în cadrul unor evenimente deschise publicului larg.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.