Romsilva a publicat ca pagina sa de Facebook un filmuleţ cu o lupoaică gestantă care se plimba prin Parcul Naţional Piatra Craiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Laviniu Ioan Terciu, angajat al Parcului Naţional, a montat o cameră fixă pe o buturugă pentru a surprinde activitatea din jurul unei sărării pentru cervide, dar imaginile filmate i-au surprins pe realizatorii filmării.

O lupoaică, probabil gestantă, se plimba prin zonă şi s-a oprit câteva minute în faţa camerei de filmat, oferind niste imagini destul de rare.

Filmuleţul de pe pagina Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva este însoţit de textul: ”O #lupoaică a fost surprinsă de colegii noştri de la Parcul National Piatra Craiului din cadrul #Romsilva. Lupoaica este probabil gestantă şi va fi monitorizată în continuare de colegii noştri”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.