Opera Naţională Bucureşti îşi deschide porţile pentru prima dată la Noaptea Muzeelor într-un tur inedit cu „artă vie”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sâmbătă, 13 mai, ONB propune un spectacol itinerant lansat de Studioul Experimental în Artele Spectacolului Muzical „Ludovic Spiess”, cu ocazia evenimentului mondial „Noaptea Muzeelor”, în care spectatorii sunt invitaţi sa ia parte la o experienţă unică în diverse spaţii din clădirea Operei bucureştene.

Ghidat de personaje şi personalităţi celebre din lumea Operei, publicul va putea experimenta magia operei alături de tânăra generaţie de artişti lirici.

Accesul se va face în grupuri de cel mult 50 de persoane din jumătate în jumătate de oră începând cu ora 00:00. Ultimul grup va intra la orele 03:00 am.

Intrare liberă în limita locurilor disponibile şi în ordinea sosirii.

Studioul Experimental în Artele Spectacolului Muzical „Ludovic Spiess” a fost înfiinţat în 2006 şi are ca scop crearea unui spaţiu-laborator-resursă pentru noua generaţie din artele spectacolului muzical.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.