Noaptea Internaţională a Liliecilor, eveniment educaţional, realizat în peste 30 de ţări începând cu anul 1997, iar în Bucureşti este organizat la Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa" de Asociaţia Wilderness Research and Conservation, are loc sâmbătă, de la ora 20.00, în Sala Multimedia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Publicul va afla curiozităţi legate de biologia liliecilor, despre cum comunică aceştia cu ajutorul ecolocaţiei, cum se hrănesc, cum se reproduc şi cum hibernează.

De asemenea, vizitatorii vor avea ocazia de a vedea animale naturalizate într-un adăpost artificial şi vor căuta lilieci în curtea Muzeului cu ajutorul detectorului de ultrasunete şi a unor lumini puternice.

Curtea Muzeului este un loc preferat de lilieci, deoarece este plină de arbori bătrâni şi căsuţe speciale în care aceştia îşi găsesc adăpost de zeci de ani.

Intrarea este liberă iar înscrierea se poate face prin formularul de rezervare antipa.ro/rezervari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.