Muzeul de Artă Modernă (MoMa), Muzeul Metropolitan şi teatrele de pe Broadway vor fi închise în următoarea perioadă, după ce guvernatorul Andrew Cuomo a anunţat restricţionarea evenimentelor care adună mai mult de 500 de persoane. Organizatorii Tribeca Film Festival, care urma să aibă loc în aprilie, au anunţat că amână ediţia de anul acesta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Muzeele au fost închise joi. 

„Nu există cazuri confirmate care să aibă legătură cu muzeul. Suntem de părere că trebuie să facem tot ce putem pentru a asigura un mediu sigur şi sănătos pentru comunitatea noastră, ceea ce acum înseamnă că trebuie să reducem la minim adunărările”, a anunţat Met.

Nu este clar când va fi redeschis, însă MoMa este aşteptat să îşi reprimească vizitatorii începând cu 30 martie.

Şi Brooklyn Museum îşi închide porţile vineri. Toate teatrele de pe Broadway şi-au suspendat activitatea.

Cea de-a 19-a ediţie a festivalului de film Tribeca, fondat de actorul Robert De Niro, urma să aibă loc între 15 şi 26 aprilie. Joi seară, organizatorii au spus că va fi amânată pentru o perioadă care va fi ulterior anunţată.

La festival erau aşteptaţi să participe 150.000 de oameni.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.