Muzeul Naţional de Istorie a României (MNIR) avertizează cu privire la o tentativă de înşelătorie făcută în numele instituţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ne-a fost semnalată existenţa unei scrisori cu conţinut îndoielnic, în care o persoană ce pretinde a fi angajată a unei aşa-zise instituţii subordonate muzeului – Arhivele Naţionale ale Nobilimii Româneşti – promite destinatarului, contra unei sume de bani, înlesnirea obţinerii unor documente care atestă apartenenţa la o familie nobiliară şi dreptul de a revendica o moştenire”, a anunţat muzeul luni.

Instituţia a menţionat că nu are nicio legătură cu această persoană, nu are în componenţă sau în subordine o asemenea entitate şi nu încurajează astfel de practici.

„Rugăm cetăţenii să nu dea curs acestei scrisori prin care se solicită bani în numele muzeului şi să se adreseze urgent autorităţilor abilitate prin lege să soluţioneze un astfel de caz”, a mai fost transmis.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.