Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” a fost vizitat anul acesta de aproximativ 300.000 de persoane, potrivit informaţiilor oferite de instituţie la solicitarea News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Antipa” a fost anul acesta, timp de câteva luni, în centrul atenţiei după ce un teren al său era avut în vedere pentru construirea Muzeului Naţional de Istorie a Evreilor şi al Holocaustului din România (MNIEHR). Controversa a reprezentat şi un plus pentru instituţie, astfel că mai mulţi oameni au fost atraşi de evenimentele organizate aici.

Anul acesta, muzeul a organizat şi găzduit peste 250 de activităţi, se mai arată în răspunsul oferit News.ro.

Expoziţia de fluturi tropicali vii „Născuţi aici”, deschisă în perioada 26 iunie - 22 septembrie, a avut cel mai mare succes anul acesta, fiind vizitată de 23.000 de persoane.

Cifrele oferite News.ro de MNIN „Antipa” sunt estimate pentru perioada 01 ianuarie - 18 decembrie 2019. Datele exacte vor fi disponibile din luna februarie a anului viitor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.